Dette er Morger Rideklubb

Postet av Morger Rideklubb den 14. Aug 2014

Morger Rideklubb e en ganske liten klubb, men vi jobber for å bli flere! Rideklubben har medlemme i flere fylker, men hovedvekten av medlemmene og de flest aktivitetene skjer i Vinje i Telemark.
Klubben er heldig og har et samarbeid med Rauland ridesenter som har både ridehall og utebane. Der arrangerer vi stevner igjennom året. Klubben har og en feltrittsbane som ligger noen kilometer fra Rauland Ridesenter. Vi har medemmer som driver med mange ulike aktiviteter, både dressur, sprang, feltritt, kjøring, kløving, turriding, westernriding, frihetsdressur osv. Vi vil være en klubb for alle som er interessert i hest, ikke bare de som driver med konkurranser. Har du forslag til aktiviteter, send gjerne inn forslag!

Mail: morgerrideklubb@yahoo.no

Styret i Morger består i 2017 av:

Leder: Guro Bitustøyl: 41569539
Nestleder: Tone Gulliksen Øy: 97193424
Styremedlemmer: Wenja Rui, Annette Lie, Åsne Lien.

Varamedlemmer: Tonje Røisgaard, Ruth Heidi Vaagen.

Ungdomsrepresentant/ rytterrepresentant: Kristine Kaldråstøyl