Referat fra årsmøte på Morgedal Hotell

Postet av Morger Rideklubb den 1. Mar 2015

Årets årsmøte ble i år avholdt lørdag 28 februar på Morgedal Hotell siden klubben er 40 år i år, og det ble avholdt jubileumsmiddag etter møtet. Det hadde ikke kommet inn noen saker til årsmøte, så derfor var det gjennomgang av årsmelding, regnskap og valg av nytt styre som var det viktigste som ble tatt opp på møtet. Det nye styret som ble valgt var som følger:

Leder: Heidi Lysdahl
Nestleder: Britt Marie Staaland
Kasserer: Sveinung Hylland Olsnes
Sekretær: Kathrine Bråthen
Styremedlemmer: Marit Kåsa, Anita K. Jensen, Lise Stokke.
Varamedlemmer: Kristian Kongshem, Tone G. Øy.
Rytterrepresentant: Åsne Lien
Ungdomsrepresentant: Kristin Loftsgarden

Det nye styret håper å øke medlemstallet og samholdet i klubben i året som kommer, og har du som medlem ønsker om aktiviteter setter vi stor pris på forslag. For å gjennomføre flest mulig arrangement er vi avhengig av at mange er med å dra lasset når noe skal arrangeres. Ta kontakt hvis du kan hjelpe til med ting- da øker aktivitetsnivået og. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til i året som kommer!

Med hilsen styret i Morger Rideklubb ved Heidi Lysdahl