Hurra for Morger som er 40 år!

Postet av Morger Rideklubb den 1. Mar 2015

Lørdag 28. februar klokka 19.00 møttes en lett blanding av gamle, nye og kommende medlemmer av Morger Rideklubb opp på Morgedal Hotell for å feire rideklubben. Her kom blant annet klubbens første aktive medlem, den første lederen, entusiastene som startet opp klubben og ikke minst klubbens største ildsjel Malvin Paulsen! Noen av klubbens yngre medlemmer ble med og andre med sterk tilknytning til Morger.

Kvelden startet med en liten presentasjon av alle de fremmøtte, noe som var veldig fint siden mange ikke hadde møtt hverandre før. Etterpå koste vi oss med en god middagsbuffet og god drikke. I løpet av middagen ble det holdt flere artige små taler og historier fra klubben ble startet og fram til i dag. Britt Marie hadde skrevet en sang om klubben på melodien fra Gjest Bårdsen. Vi ble og litt bedre kjent med noen av klubbens tidligere konkurranseryttere. For de som er nye i klubben var dette spennende og interessant og gav inspirasjon til å jobbe videre for klubben.
Da middagen var ferdig avsluttet vi med hestens skål!

resten av kvelden ble tilbrakt i salongen hvor alle fikk skravle og utveksle både gamle og nye historier. Selv om vi skulle ønske flere hadde tatt turen og delt denne koselige opplevelsen var det et flott gjennomført arrangement som Britt Marie Staaland må få all ære for å ha dratt i land! Takk til alle som møtte opp. Håper vi sees igjen ved en annen anledning.

Til alle som er interessert i Rideklubbens historie har vi for salg et flott hefte om klubbens første 30 år. Her er det masse god lesning og fine bilder fra klubbens start og fram til 2005. Heftet kan kjøpes av Britt Marie Staaland for 200 kroner.