Feltrittskurs med Malvin Paulsen 19-21 juni.

Postet av Morger Rideklubb den 8. Apr 2015

19 - 21. juni arrangerer vi feltrittskurs med instruktør Malvin Paulsen. Malvin Paulsen har lang erfaring innen feltritt og undervisning. Banen ligger flott til med Totak og har mange forskjellige elementer som trapp, vannhinder, galoppspor, bakketopper og diverse terrenghinder.

Kurset har 20 plasser. Feltrittskurs er veldig populære og kan fort bli fulle. Derfor anbefales det å melde seg på i god tid.

Hva kreves av deg?
Det forutsettes at du har noe erfaring med hopping på bane, god kontroll og mestrer galopp i litt tempo på ujevnt underlag. Treningen legges opp etter nivå, så du vil møte utfordringer som passer for deg, enten du har feltrittserfaring fra før eller aldri har hoppet i terrenget.

Program:
Kurset starter med en økt i hallen fredag ettermiddag. Du blir delt inn i en gruppe etter nivå og får eventuelt tildelt hest om du leier fra Ridesenteret i Rauland. Denne sprangøkta blir brukt for å bli kjent med hesten og forberede seg for dagene på feltrittsbanen. Lørdag har to økter med pause imellom. I den første økta er en lett økt med tempotrening, tilvenning til vann og terrenghinder, i den andre økta er det hopping på terrenghinder. Søndag legger man opp til (noe avhengig av nivå), å ri en bane. Det kan bli noe endringer i programmet.
(Terrengridningen forbeholdes om at været ikke lager underlaget ute for glatt, da erstattes ridningen i terrenget med økter på bane med feltritt relatert tema).

Priser:
Kurs fredag – søndag:

For medlemmer av Morger: 1100,-

Ikke medlemmer: 1300,-
Leie av skolehest hele kurset Kr 600,-
(gratis leie av skolehest for elever av Rideskolen)
Overnatting ved Ridesenteret (plass på hytte) fredag - søndag kr 500,-
Oppstalling boks kr 300,- pr døgn inkl. grovfôr
Oppstalling spilt Kr 200,- pr døgn eks. fôr

Det er også mulig å leie paddock på sandbanen innenfor galoppsporet for privathester. Prisen er 150 kr. Det er også mulighet for camping her.

For de som ønsker å leie rideskolehest kan hesteønske sendes med påmeldingen. Det er et begrenset antall rideskolehester som er tilgjengelige, så det er lurt å være tidlig ute. Med forbehold om endringer av hest.

Meld deg på, feltritt er 3 ganger så gøy!
Påmelding på mail: morgerrideklubb@yahoo.no
NB! BINDENDE PÅMELDING!!