Feltrittweekend med Maria Tjønn 21-23 august

Postet av Morger Rideklubb den 13. Jul 2015

21- 23 august arrangerer vi feltrittskurs med instruktør Maria Tjønn.

Maria er tidligere feltrittsrytter og har lang erfaring med undervisning. Banen ligger flott til med Totak og har mange forskjellige elementer som trapp, vannhinder, galoppspor, bakketopper og diverse terrenghinder.

Kurset har 15 plasser. Feltrittskurs er veldig populære og kan fort bli fulle. Derfor anbefales det å melde seg på i god tid.

Hva kreves av deg?
Det forutsettes at du har noe erfaring med hopping på bane, god kontroll og mestrer galopp i litt tempo på ujevnt underlag. Treningen legges opp etter nivå, så du vil møte utfordringer som passer for deg, enten du har feltrittserfaring fra før eller aldri har hoppet i terrenget.

Program:
Kurset starter med en økt på Ridesenteret i Rauland fredag ettermiddag. Du blir delt inn i en gruppe etter nivå. Denne økta blir brukt for å forberede seg for dagene på feltrittsbanen. Lørdag har to økter med pause imellom. I den første økta er en lett økt med tempotrening, tilvenning til vann og terrenghinder, i den andre økta er det hopping på terrenghinder. Søndag legger man opp til (noe avhengig av nivå), å ri en bane. Det kan bli noe endringer i programmet.
(Terrengridningen forbeholdes om at været ikke lager underlaget ute for glatt, da erstattes ridningen i terrenget med økter på bane med feltrittrelatert tema).

Priser:
Kurs fredag – søndag:
For medlemmer av Morger: 1100,-
Ikke medlemmer: 1300,-

Overnatting ved Ridesenteret (plass på hytte) fredag - søndag kr 500,-

Det er 4 bokser og 4 spilt ledige denne helga.
Oppstalling boks kr 300,- pr døgn inkl. grovfôr
Oppstalling spilt Kr 200,- pr døgn eks. fôr

Det er også mulig å ha hestene på gressbanen. Da blir det oppstalling på eget ansvar og gjerde må dere selv sette opp. For de som vil ha hestene her må ha tilsyn til hestene om natten. Det er mulig å campe her.

Meld deg på, feltritt er 3 ganger så gøy!
Kun påmelding på mail: morgerrideklubb@yahoo.no
NB! BINDENDE PÅMELDING!!