Utvidet klubbstevne i dressur og sprang 21 og 22 november.

Postet av Morger Rideklubb den 14. Jan 2016

Helga 21 og 22 november arrangerte Morger rideklubb utvidet klubbstevne i dressur og sprang. Det var ikke så mange startende i dressuren, men i sprangen var det bra oppmøte. For å lokke klubbens medlemmer til å starte både sprang og dressur hadde vi en liten ekstrapremie til klubbens beste junior og senior i både sprang og dressur. I dressur ble klubbens beste kåret i LB1. Her ble Emilie Bråthen og Candy vinneren for junior, og for senior ble det Kristin Loftsgarden med Jackson. I sprang ble klubbens beste kåret i 50 cm for junior, og her stakk Andrea Bråthen og Dream av med seieren. For senior ble det i 80 cm Kristine Kaldråstøyl og Regine som ble klubbens beste. Alle fikk hver sin nye klubbgenser, rosett og medalje. Gratulerer!

Kristin Loftsgarden med Jackson, seniorvinner dressur.