Referat fra årsmøte 29 februar 2016 på Haukeli Hotell.

Postet av Morger Rideklubb den 2. Mar 2016

Mandag 29 februar hadde Morger Rideklubb årsmøte på Haukeli Hotell. Alle de frammøtte fikk nydelig middag og dessert som takk for god innsats i året som har vært. I tillegg til vanlige årsmøtesaker ble det vedtatt nye vedtekter for klubben, noe som var pålagt frarytterkretsen. Av vesentlige endringer å nevne skal årsmøte avholdes innen 31 mars hvert år, og det ble og bestemt å redusere på antall medlemmer i styret.

Styret for 2016 består av:

Leder: Heidi Lysdahl

Nestleder: Lise Stokke

Styremedlemmer: Elin Ringhus, Tone G. Øy og Tonje Røisgaard.

Varamedlemmer: Kristine Kaldråstøyl og Britt Marie Staaland.

Ungdomsrepresentant/ rytterrepresentant: Gunnhild Stokke Espeseth

Årsmeldingen for 2015 ble og lagt fram:

Årsmelding 2015.

Morger Rideklubb har i året som har gått hatt 6 styremøter.

Styret har i året som har gått jobbet med å få alle formaliteter ved drift av klubben i orden. Vi har og prøvd å øke kompetansen på styret noe, for eksempel ved å sende to av styrets medlemmer på kurs i horsepro, samt å sende en av styremedlemmene på banebyggerkurs.

Klubben har i året som har gått arrangert flere stevner på Ridesenteret i Rauland, to stevner i sprang og ett i dressur. I tillegg har vi hatt ett utvidet klubbstevne i sprang og ett i dressur. Alle stevnene har vært vellykket, og med god deltagelse.

I mai arrangerte vi og et trailkurs på Stall Mule med stevne siste dag. Her var det 10 fornøyde deltagere som fikk bedre kjennskap til hvordan man bygger bedre tillit hos hesten.

Vi har og arrangert to weekendkurs i feltritt: ett med Maria Tjønn og ett med Malvin Paulsen. Begge kursene hadde mange fornøyde deltagere.

Klubben har og kjøpt inn flotte klubbgensere som er til salgs til medlemmer for en rimelig pris.

Vi håper på mange trivlige aktiviteter i året som kommer og håper at flere ønsker å melde seg inn i klubben vår!