Litt info til alle medlemmer.

Postet av Morger Rideklubb den 30. Mai 2016

Hei alle medlemmer!

Idrettsforbundet har laget en portal som heter Min idrett. Her kan man betale lisens dersom man trenger det når man skal starte stevner. Alle som er medlem i et lag eller en forening knyttet opp mot Norges Idrettsforbund skal registreres her. Klubben får for eksempel støtte for alle medlemmene vi har, basert på våre medlemslister i klubbadmin.

Det er veldig viktig at opplysningene som er registrert her er riktige siden beskjeder ol kan sendes ut via dette systemet.

Derfor ber vi alle om å gå til siden min idrett. Der kan man logge inn om man er registrert, eller gå til nytt medlem øverst i høyre hjørne for å registrere deg. Legg inn rett navn, fødselsdato, telefonnummer og mailadresse slik at alt stemmer.

Minner og om at informasjon fra klubben ellers legges ut på www.morgerrideklubb.no og morgerrideklubb sin facebook side. Mailadresse er morgerrideklubb@yahoo.no dersom noen har spørsmål el.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å hjelpe til med noe eller har ideer til aktiviteter du ønsker.

Ellers ønsker vi alle medlemmer en flott sommer

, og håper på mange koselige treff i løpet av 2016.

Mvh Heidi Lysdahl, leder Morger Rideklubb.