Feltrittskurs 26-28 august på Rauland.

Postet av Morger Rideklubb den 10. Jun 2016

26- 28 august arrangerer Morger Rieklubb feltrittskurs med instruktør Maria Tjønn.

Maria er tidligere feltrittsrytter og har lang erfaring med undervisning. Banen ligger flott til med Totak og har mange forskjellige elementer som trapp, coffin, grøfter, galoppspor, bakketopper og mange andre terrenghinder.

Kurset har rundt 15 plasser. Feltrittskurs er veldig populære og kan fort bli fulle. Derfor anbefales det å melde seg på i god tid.

Hva kreves av deg? Det er en fordel at du har noe erfaring med hopping på bane, god kontroll og mestrer galopp i litt tempo på ujevnt underlag. Treningen legges opp etter nivå, så du vil møte utfordringer som passer for deg, enten du har feltrittserfaring fra før eller aldri har hoppet i terrenget.

Program:
Kurset starter med en økt på Ridesenteret i Rauland fredag ettermiddag. Du blir delt inn i en gruppe etter nivå. Denne økta blir brukt for å forberede seg for dagene på feltrittsbanen. Lørdag har to økter med pause imellom. I den første økta er en lett økt med tempotrening, tilvenning til terrenghinder, i den andre økta er det hopping på terrenghinder. Søndag legger vil opp til et treningsstevne hvor man skal ri et dressurprogram, hoppe en sprangbane, mønstre hest og å ri en bane i terrenget. Det kan bli noe endringer i programmet.
(Terrengridningen forbeholdes om at været ikke lager underlaget ute for glatt, da erstattes ridningen i terrenget med økter på bane med feltrittrelatert tema).

Priser:
Kurs fredag – søndag:
For medlemmer av Morger: 1000,-
Ikke medlemmer: 1200,-

Overnatting ved Ridesenteret (plass på hytte) fredag - søndag kr 500,-

Det er et begrenset antall oppstallingsplasser ledige denne helga. Ta kontakt med Sigrid Rui, Ridesenteret i Rauland på mail sigrid@ridesenteretirauland.no direkte for overnatting, oppstalling og leie av skolehest.

Leie skolehest 600 kr.
Oppstalling boks kr 300,- pr døgn inkl. grovfôr
Oppstalling spilt Kr 200,- pr døgn eks. fôr

Meld deg på, feltritt er 3 ganger så gøy!
Kun påmelding på mail: morgerrideklubb@yahoo.no
NB! BINDENDE PÅMELDING!!