Programtrening i dressur i Kviteseid tirsdag 2 august klokka 12.00

Postet av Morger Rideklubb den 20. Jul 2016

Tirsdag 2 august arrangerer vi programtrening/ veiledning i hva som er viktig å vite når man rir et dressurprogram. Lise Stokke som er dressurdommer 1 vil gi alle en innføring i hva dommerene ser etter når de skal dømme dressurstevner. Hun vil gå igjennom hva som kreves i de ulike nivåene og hva dommeren legger vekt på i sin bedømmelse. I tillegg vil alle få mulighet til å ri et dressurprogram etter eget ønske og få tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan bli bedre. Alle de andre deltagerene vil og få bli med å gå igjennom dommerens vurdering, og stille spørsmål.Husk å øve på det programmet dere vil ri, og skriv det i påmeldingen!

Vi fyrer og opp ei bålpanne og det er en gapahuk og sitte i hvis man vil ta med seg litt grillmat. Det er og noen innhegninger tilgjengelig om man vil ha hesten litt der når man ser på de andre. Stedet er ridebanen i Kviteseid. Kjør forbi kirken og gamle VTB og ca en km etter på venster side ligger ridebanen. Påmelding til Heidi Lysdahl pr sms til 95234646 innen 31juli. Dersom været blir veldig dårlig kan det hende vi avlyser. Gratis for medlemmer, 100 kroner for ikke medlemmer.