Grønt kort kurs 7-9 oktober på Ridesenteret i Rauland

Postet av Morger Rideklubb den 27. Aug 2016

Vi holder Grønt Kort kurs 7 – 9. oktober 2016!

Norges Rytterforbund ønsker at alle konkurranseryttere skal ha nødvendige basiskunnskaper om hest, sikkerhet og reglement, og det er derfor et krav om Grønt Kort for å kunne starte på UK-stevner og oppover, og for å kunne løse rytterlisens i NRYF

Grønt kort er også et veldig fint tilbud for de som ønsker mer hestekunnskap, selv om man ikke har tenkt og bli konkurranserytter

Kurset kan tilrettelegges for de som kun trenger noen deler, eller hele kurset for å få Grønt Kort.

Fra 01.01.15 består Grønt Kort av fire deler – og ryttere må gjennom alle fire deler for å kunne få godkjent Grønt Kort. Kurset har følgende agenda:
- Fredag 7. oktober kl. 17:00 – 20:00: «Sikkerhet og hestekunnskapskurs»
- Lørdag 8. oktober kl. 09:00 – 13:30: «Reglementskurs» 4,5 timer inkl. en avsluttende prøve. Alle under 17 år MÅ ha med seg en av foreldrene/ansvarlig person til reglementskurset!
- Lørdag 8. oktober kl. 15:00 Rideskolestevnedressur (Grønt kort deltagere får da muligheten til å ri sin LC ryttertest prøve og sprang prøve)
- Søndag 9. oktober kl. 09:30 – 11:00: «Praksis i stall»
- Utdeling av bestått kursbevis i kafeteriaen kl. 11:30 søndag 9. oktober.

Kurset koster 900,- kr inkl kursbok, reglementshefte og taco fredag kveld, samt lunsj lørdag.
Evt overnatting kan bestilles i tillegg.

Kontant betaling ved oppmøte.

Bindende påmelding innen 20.09.16 pga kursmateriell til rauland@ridesenter.net
(Hvis du er under 18 år trenger du underskrift av foresatte) Oppgi navn, adresse, tlf.nr , fødselsår og eventuell klubb.