Gunnhild og First Class gikk til topps!

Postet av Morger Rideklubb den 21. Sep 2016


I helga gikk avslutningen på Vestfold og Telemark rytterkrets sin Avanti Cavalli dressurturnering av stabelen på Melsom Vidregående i Vestfold. Cupen består av 5 stevner hvorav de to siste blir avholdt finaledagen.

Gunnhild Stokke Espeseth og hoppa First Class har startet alle stevnene i årets cup og ledet før finalehelgen. Allikevel var ingenting avgjort før finaledagen søndag.Gunnhild var litt spent i forkant av stevnet, da hesten hadde vært litt urein uka før. Det ble ikke helt full klaff hverken lørdag eller søndag, men det var allikevel bra nok til å holde konkurrentene unna siden hun hadde deltatt på alle stevnene. Alle bekymringer og nerver var glemt da seiersdekkenet kom på og seieren var sikret.

First Class og Gunnhild har hatt en god utvikling de siste årene, og de går nå siste året på dressurlinjen på Melsom vidregående. I 2014 deltok de også i cupen, men da i LB, hvor de tok en 3. plass. Året etter forsøkte de seg i LA, uten stor suksess, da de endte på en 6. plass. I år hadde derimot full klaff i cupens høyeste klasse MC/MB. Vi gratulerer og ønsker lykke til vidre!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline